SKAL DU TESTES?

Hvis du ønsker at forbedre dine præstationer som cykelrytter, er det afgørende at kende til dit nuværende niveau og dine personlige karakteristika som atlet. Derfor vil én eller flere individuelle tests og målinger indgå i din vejledning hos Cycling and Performance.

HVAD FÅR DU TESTET?

En laktattest spiller en vigtig rolle i rådgivningen hos Cycling and Performance. Testen er simpel at udføre og giver et meget præcist billede af din nuværende kapacitet ved at måle laktatniveauet (mælkesyre) i blodet ved forskellige belastninger.
Ud over laktatniveauet får du også målt hæmoglobinet i dit blod. Hæmoglobin er proteinet der binder ilt til røde blodlegemer, og er derfor en vigtig faktor i udholdenhedsidrætter som cykling. Du kan også få målt fedtprocent, hvis du ønsker det.

HVORDAN BLIVER DU TESTET?

Laktattesten varer cirka 2 timer inkl. analyse/vejledning og gennemføres indendørs på din egen cykel fastmonteret på en hometrainer af højeste kvalitet. I løbet af testen øges belastningen ud fra en individuelt tilrettelagt testprotokol. For hver justering af belastningen vil du få målt både puls og laktat.

HVAD SKER DER EFTER TESTEN?

På baggrund af testen udarbejdes 4 individuelle træningszoner (både watt og puls), som har hvert deres formål for at sikre dig optimal forbedring. Med udgangspunkt i de individuelle træningszoner får du et forslag til et træningsprogram for de kommende 2-3 uger.
laktattest, inkl. hæmoglobin- og fedtprocentmåling samt analyse:

PRIS

1.200 kr.