TRÆNINGSVEJLEDNING

Der findes ingen standardløsninger hos Cycling and Performance – kun individuel vejledning og rådgivning. Forskellige ryttertyper (fx sprintere, puncheurs, langdistance og bjergryttere) har nemlig brug for forskellige løsninger. Samtidig skal din træning passe ind i din personlige hverdag, hvad enten det betyder, at der også skal være plads til job, uddannelse, familie og venner.

MIN METODE

Jeg benytter mig af teori og videnskab, forskellige træningsprincipper og ikke mindst mange års erfaring fra professionel cykelsport til at sikre den bedste vejledning. Min erfaring, viden og evne til at fornemme og monitorere udvikling gør det også muligt at identificere behovet for ændringer i træningen hos hver enkelt atlet. Synergien mellem teori og praktisk erfaring er afgørende!

DYNAMISK PROGRAM OG VEJLEDNING

Det er sjældent optimalt at køre det samme program år efter år. Dine behov og målsætninger kan variere på kort og lang sigt. Over tid vil du også udvikle dig på forskellige parametre. Derfor er det vigtigt at holde en tæt dialog og kunne fornemme, måle og analysere formen. Det giver mulighed for at ændre retning og fokus i træningen, når det er nødvendigt.

Hos Cycling and Performance får du derfor et program, der er personligt, tilpasset efter individuelle behov og er nemt genkendeligt. Samtidig er vigtige elementer som mængde, intensitet og kadence for hvert træningspas nøje tilpasset de forskellige stimuli, som er nødvendige for at sikre en varieret og effektiv træning.

TRÆNINGSVEJLEDNING FRA CYCLING AND PERFORMANCE INDEHOLDER

  • Indledende samtale/møde – planlægning af sæsonen/forløbet. Hvor meget tid kan du bruge på træning? Hvad er din træningshistorik? Hvilke løb vil du gerne præstere i? Andre målsætninger?
  • Overordnet individuel plan for sæsonen
  • Individuelt træningsprogram hver uge
  • Ugentlig dialog over telefon eller mail
  • Ugentlig analyse i fx trainingpeaks

Prisen for denne træningsvejledning er 850 kr. pr. måned. For professionelle eller andre med ønske om et endnu tættere samarbejde med yderligere dialog, daglig analyse i fx trainingpeaks, træningssessioner og/eller lignende, aftales pris individuelt.